type='text/javascript'/>

vineri, 28 iunie 2013

Au montat o camera video ca sa-si supravegheze bona. Nu si-a imaginat ca ar putea vedea asa ceva, cand s-a uitat pe filmare. VIDEO

O familie din New Jersey isi instalase o camera video pentru a supraveghea activitatea bonei pe care o angajasera sa aiba grija de cei doi copii.

 
 
 
Camera a filmat insa momentul in care un barbat a intrat cu forta in casa si a atacat-o pe mama.
Imaginile socante arata cum hotul o loveste pe femeie, in timp ce fetita ei, de numai 3 ani, se afla alaturi, pe canapea, si privea ingrozita intreaga scena.
Suspectul este un barbat de culoare, cu o constitutie atletica, dupa cum se vede si in imagini.
In timpul atacului, mama si fetita se uitau la desene animate in sufragerie, iar al doilea copil, de numai 18 luni, dormea la etaj.
Jaful a avut loc vineri, la ora locala 10.30, iar hotul a reusit sa fure cateva din bijuteriile femeii. Din fericire, el nu i-a lovit si pe copii.
“Stiam ca daca eu incep sa tip, fetita mea va incepe sa planga si atunci el ar putea sa-i faca rau”, povesteste femeia. “Asa ca am tacut, nu am scos niciun sunet cand m-a batut”.
Mama a fost lovita de cel putin 16 ori si a avut insa nevoie de ingrijiti medicale la spital. Politistii il cauta acum pe autorul jafului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Blogger Widgets